Shop till you drop!

In het FOC Ochtrup wordt shoppen een bijzondere belevenis met een Münsterlands tintje. In het FOC met z’n schilderachtige openluchtpromenade vindt u,  in een stadse ambiance,  meer dan 100 verschillende merken voor fantastische prijzen.

In de sfeer van het oude Münsterland shopt u midden tussen historisch aandoende huisjes en beschermde gebouwen. Het ruime aanbod aan dames-, heren-, kinder- en sportmode, schoenen, accessoires, huishoudelijke artikelen en speelgoed is daarbij het hele jaar ca. 30% tot 70%* goedkoper.

Gratis parkeergelegenheid, het kinderspeelparadijs ‘Kletterburg’ en de diversiteit aan eetgelegenheden maken shoppen in het FOC een dagje uit voor het hele gezin.

De winkelwereld in de regio
Het voetgangersgebied in Nordhorn (hier vindt u het grootste winkelaanbod in de Grafschaft Bentheim) maar ook in deels verkeersluwe binnensteden van Schüttorf en Bad Bentheim en de stadskern van Uelsen nodigen uit tot slenteren. In Bad Bentheim zijn heel vele winkels iedere zondag van 14 t/m 17 uur geopend.

De Grafschaft Bentheim is al lang Europees. Fietsen over de grens naar Nederland is al lang normaal, en ook om boodschappen te doen rijden beide kanten graag even naar de ‘overkant’. U kunt heel goed winkelen en slenteren in de Nederlandse buurgemeenten Denekamp, Oldenzaal, Ootmarsum, Enschede en Coevorden.